ซิลิโคนเบเกอรี่กระดาษม้วนจัมโบ้

FOB อ้างอิงราคา:รับราคาล่าสุด
5 เมตริกตัน / เมตริกตัน (Min. Order)
รายงานที่น่าสงสัยกิจกรรม
ภาพรวม
รายละเอียดโดยย่อ
ชนิดกระดาษ:
เบเกอรี่กระดาษ
ใช้:
อาหารห่อกระดาษ
เคลือบ:
เคลือบ
วัสดุเคลือบผิว:
ยางทำจากซิลิคอน
Side เคลือบ:
สอง ข้าง
พิมพ์ที่รองรับ:
การพิมพ์กราเวีย
ลักษณะ:
ท่ีต้านทานนำ้มัน
วัสดุเยื่อ:
เยื่อไม้
สไตล์เยื่อ:
บริสุทธิ์
ประเภทการผลิตเยื่อกระดาษ:
เยื่อกระดาษกล
สถานที่กำเนิด:
Zhejiang, China (Mainland)
ชื่อแบรนด์:
Guanglian
หมายเลขรุ่น:
เบเกอรี่กระดาษม้วนจัมโบ้
สี:
สีขาวและสีน้ำตาลพิมพ์ม
ความหนา:
0.05 มม.
Substance:
40g/m2±2g/m2
Greaseproof:
ชุด 7 เกรด
ทนความร้อน:
230 องศาเซลเซียสอย่างน้อย 20 นาที
กันน้ำ:
ใช่
Non - stick:
ใช่
Reuable:
3-5 ครั้ง
การประยุกต์ใช้:
อบ, แช่แข็ง, นึ่ง, ย่าง, ห่ออาหาร
ตัวอย่าง:
ฟรี
ความสามารถในการจัดหา
ความสามารถในการจัดหา:
300 Metric Ton/Metric Tons per Month
บรรจุภัณฑ์และการจัดส่ง
รายละเอียดบรรจุภัณฑ์
- กระดาษม้วนบรรจุโดยกล่องพิมพ์ด้วยเครื่องตัดหรือไม่.
- กระดาษม้วนจัมโบ้บรรจุโดยฟิล์ม PE และกระดาษคราฟท์
- กระดาษแผ่นบรรจุโดยกระดาษคราฟท์หรือลูกฟูกกล่อง
ท่า
shanghai/ningbo
ระยะเวลาดําเนินการ: :
30 Days After T/T Deposit

Silicone Baking Paper Jumbo Rolls

 

♣ Description

 

1.We are manufacturer of silicone baking paper(baking parchment paper). We have white and brown baking paper.

 

2.Both sides of baking paper are processed by silicone,so it is oil-proof, water-proof, anti- sticking and resistant against high temperature. It can resist 230 degrees celsius for 20 minutes.

 

3.It can be used for grilling,baking,steaming,cooking,food wrapping,freezing and so on.

 

4.We can customize the grammage and size as you need.And we can make it one side or double sides coated.We also can provide the printing.

 

5.Our baking paper are exported directly to Southeast Asia,East Asia Africa and Australia.

 

♣ Product features

 

 

♣ Applicaton

 

 

Baking paper roll

 

 

♣ Baking paper sheet

 

 

♣ Printed baking paper

 

 

♣ Our factory

 

 

♣ Our certificates

 

 

♣ Specification

 

Substance

40g/m2±2g/m2

Thickness

0.05mm

Pulling Force

2KN/m

Peeling force

150N

Greaseproof

Kit 7 grade

Heat resistant

230 celsius at least for 20 minutes

waterproof

yes

Non-stick

yes

OEM service

yes

Certificate

FDA,SGS,QS,ISO9001,Reach

 

♣ Q and A

 

Question 1:

Are you manufacturer or trade company?

Answer:

We are manufacturer and we can provide OEM sample order including substance, color, size and package.

Question 2:

Are your paper food grade? Do your company have certificate of your paper?

Answer:

Our paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.

Question 3:

How about your package?

Answer:

--paper roll packed by printed box with cutter or not.

--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.

--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.

Question 4:

What’s your delivery time?

Answer:

Our delivery time is about 30 days.

Question 5:

What’s your MOQ?

Answer:

5 ton

Question 6:

What’s your normal GSM?

Answer:

38gsm,40gsm

Question 7:

Can you provide the sample?

Answer:

We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.

Question 8:

What would your payment conditions be?

Answer:

We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.

 

♣ Hot size of baking paper

 

Hot Size

GSM

Packing

30cm x 5m/roll

38gsm-60gsm

Packed by printed box with cutter

1 roll/box,24 or 48 boxes/carton

30cm x 15m/roll

38gsm-60gsm

38cm x 18m/roll

38gsm-60gsm

30cm x 120m/roll

38gsm-60gsm

Packed by printed box with cutter

1 roll/box,6 or 9 boxes/carton

45cm x 100m/roll

38gsm-60gsm

400mm x 600mm/sheet

38gsm-60gsm

Packed by craft paper or white corrugated box

460mm x 710mm/sheet

38gsm-60gsm

 

♣ Contact us

 

คุณอาจชอบ
ไม่ตรงกับที่คุณต้องการใช่หรือไม่? 1 คำขอ หลายใบเสนอราคา รับใบเสนอราคาตอนนี้ >>
คุณอาจชอบ
ผลลัพธ์สินค้าหรือซัพพลายเออร์เหล่านี้ถูกแปลเพื่อความสะดวกของคุณโดยใช้เครื่องมือภาษา ถ้าคุณมีข้อแนะนำเกี่ยวกับผลลัพธ์การแปล โปรดช่วยเราพัฒนา
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.